Over ons

Samen de schouders eronder zetten. Dat is de kracht van dit team. Sinds de zomer van 2022 runnen wij met veel plezier Pensionstal de Liemers. Graag stellen we je voor aan ons team!

Anne

Anne (18) begon met ponyrijden bij Manege de Tutenburg. Daarna volgde ze lessen bij Robin Giesen, die destijds de pony’s bij de Manege de Liemers had staan. Anne werd al snel fanatiek en kreeg haar eerste eigen pony, Surprise (Suppie). Daarmee reed ze M1 dressuur. Inmiddels heeft ze twee paarden. Met de bonte Lando rijdt ze L1 dressuur, BB springen en wil ze in de toekomst eventing gaan starten. Met de koffievos Good Luck rijdt ze L1 dressuur. Anne volgt de opleiding hippisch bedrijfsleider niveau 4 in Barneveld.

Nick

Nick (15) is lekker veelzijdig bezig met zijn twee pony’s Dance en N-Joy. Dressuur rijden, springen en crossen; hij doet het allemaal. Nick gaat HBO Bedrijfskunde doen.

Het team

We kunnen echt niet zonder ons super team. Zij zijn voor ons goud waard en zorgen super goed voor de paarden op stal!

Onze katten Oreo, Kevin en Cookie houden de stallen muis-vrij.

Het bedrijf

Sinds we Pensionstal de Liemers op 1 juli 2022 overnamen, is er hard gewerkt om de accommodatie te verbeteren. Zo werden de stallen schoongemaakt, is de voorgevel opgeknapt en werd er een nieuwe buitenbak aangelegd met een eb/vloed bodem. Daarnaast is de kantine helemaal vernieuwd, zijn er boomen geplant en werden de weilanden opgeknapt en ingezaaid.

We willen de paarden op stal de beste verzorging bieden. Daarnaast vinden we het belangrijk om een fijne sfeer te creëren, waarin iedere paardenliefhebbers zich welkom voelt. De vele activiteiten zorgen voor levendigheid en maken dat mensen elkaar leren kennen.

 

Wil je weten wat we voor jou en jouw paard of pony kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact op voor een rondleiding!